Mandag aften var der fællesafslutning for Serie 3 i Frems lokaler. Frem 5 sluttede af med at tabe 4-0 til Årslev 2, som også var klar favorit til at vinde aftens dyst. Der var dog kamp til stregen i flere af kampene; både Spencer og Elias kæmpede længe i deres kamp, mens de to andre partier desværre var lidt mere klare og hurtige gevinster til Årslev. Resultatet betyder, at Frem 5 slutter sidst i Serie 3.

Dette kan jo lyde skuffende at slutte sidst, men for undertegnede, så er Frem 5 den største sejr, som jeg længe har kæmpet for i Frem. Inden sæsonen gik i gang, havde jeg længe en drøm om et rent juniorhold, men vejen dertil har været lidt bumpet undervejs, for man skal lige over det bump, hvor der er nogen forældre, der skal overbevises om at deres 8-9årig dreng skal blive i klubben og spille kamp til kl.21, og måske skal de endda spille kampe på udebane til kl.21 om aften på en hverdag. Jeg ved ikke hvordan det lykkedes, men jeg er næsten sikker på at kampen i 3. runde, hvor de nye juniorer gjorde deres første indtog på Frem 5, hvor holdet bestod af Magnus, Elias, Spencer og August spillede der første holdkamp nogensinde og vandt 2½-1½, var med til at overbevise forældrene om at, det her er en god ide. Det nye cult ville spille endnu mere, og sammen med veteranen Alex Jakobsen som på mange måder også er begynder, da han kun har spillet med i Frem i et års tid, har de faktisk spillet noget fornuftigt skak. De nåede at få endnu en sejr i 7. runde 2½-1½.

Ja, de sluttede godt nok sidst, men jeg tør også godt love jer alle sammen, at det nye Frem 5, de slutter ikke sidst i næste sæson. Der er flere spændende spillere på vej til holdet. Næste skud på stammen, som ikke nået med holdet i år er Valdemar, som spiller med i Frem Open, og har 1½ point efter de 2 første runde banker for alvor på til også at få chancen på Frem 5. Så der er masser af talenter på vej, og jeg tror på at vi kommer til at se rigtige meget til flere af dem over de næste par sæsonen.  

Bo F. Sørensen

Kalender

Sæsonen 23/24