I søndags (12. november) spillede Frem 2 anden runde i denne sæsons udgave af divisionsturneringen. Med udsigter til, at 2. division nedlægges til fordel for en lidt udvidet 1. division, er der kommet nogle lidt andre boller på suppen for holdet. Vores udsendte reporter beretter kort herom i det følgende:

Kort og godt kan det siges, at Frem 2 i denne sæson har fået skåret en klar målsætning ud: Top-3 for at blive i divisionsturneringen. Ellers er det tilbage til Fynsserien med hverdagsrunder og truslen fra det evigt opadslående Frem 3-hold. Det fremgik også i holdleder Niels Henriks klare instruktion inden første runde mod Maribo, som blev spillet i egne lokaler: Der skal spilles for at vinde, og remisserne taget på baggrund af usikkerhed, dem må vi gemme til, at vi er længere i sæsonen. Frem 2 formåede også at spille en ganske fortrinlig kamp mod Maribo, hvor resultatet samlet lød på 6-2, hvilket lagde et godt udgangspunkt for resten af turneringen.

I søndags var Frem 2 så på tur til Holbæk. Nogen vil kunne huske, at da vi sidst gæstede Holbæk var det med nogen forvirring involveret, og der blev ikke spillet meget skak på dagen. Heldigvis var dette ikke tilfældet igen, og der blev spillet en meget god holdkamp i Holbæks lokaler.  

Starten var ganske fantastisk, og som Simon senere kommenterede på Facebook, så var stillingen 4,5 - 0,5 en rigtig, rigtig lovende stilling, da tiden begyndte at blive lav omkring træk 40. Her overtog Holbæk dog momentum og vandt de sidste tre brætter. Den udsendte reporter stod selv glimrende på trods af et meget usikkert parti, men formåede at smide hele stillingen i løbet af tre træk. Således endte kampen 4,5-3,5 i Frem 2’s favør.

Med et blik på turneringstabellen kan man konstatere, at dette efterlader holdet på en foreløbig 2. plads i turneringen. Næstved er blevet vurderet til at være det stærkeste hold, og holdet har da også troligt lagt sig i spidsen efter ganske overbevisende sejre i de første to runder. Således bliver det spændende at følge Frem 2 i den nærmeste fremtid, hvor der er opgør med både Nyborg og Sydøstfyn inden julepausen.

Markus Maagaard 

Kalender

Sæsonen 23/24