Fynsmesterskabet 2018
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Fredag, 11 Maj 2018 07:38

Fynsmesterskabet havde deltagelse af fire Fremmere.

Alexander endte på ligestilling med Per Sørensen, da begge spillere scorede 7 point over de 9 runder. Dysten om titlen og den forhøjede førstepræmie på 4000,- (sponsorer: FSU og Odense Rygklinik) afvikledes som en match over to partier 12. og 19. april i Læseforeningen. Da omkampen endte uafgjort skulle Fynsmesterskabet afgøres ved "golden goal"; her blev første parti remis (26. april), mens Alexander vandt andet parti (3. maj). Dermed er Alexander Fynsmester 2018! Se mere på Læseforeningens hjemmeside.

Fynsmester 2018: Alexander le Besq

Alexanders delte førsteplads gav ny spænding om ratingpræmien i ratinggruppe 1 (som Alexander ellers ville have vundet klart); Jan Kuntz og Tommy Knoth sikrede sig en part i en delt ratingpræmie med 5,5 point.

Erik Pedersen scorede ligeledes 5,5 point og sikrede sig en delt andenplads i ratingruppe 2.