Frem Julecup 2017
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Søndag, 21 Januar 2018 21:05

Frem Julecup, som traditionen tro blev afholdt 28. december, tiltrak i år 50 deltagere.

Samtlige resultater og nye ratingtal.

Præmietagere Frem Julecup 2017

I år blev det kun til en enkelt mestergruppe, hvilket medførte en del debutanter i øverste gruppe; en øverste gruppe som slutteligt blev vundet på deling af Martin Strandby, Lars Munk Jensen og Rauf Murtuzov.

Mester: Martin, Lars og Rauf (1-3) - Basis 1: Jakob og Johnny (2-3) samt Alex (1)

Basis 1 fandt en vinder i Alex Sørensen foran Jaob Petersen og Johnny Holler på en delt andenplads.

Basis 2 blev vundet på deling af Ib Lynæs og Thomas Thomsen foran Jacob Foged.

Basis 2: Jacob (3), Ib og Thomas (1-2) - Basis 3: Anders, Andrew og Albert (1.3)

I Basis 3 blev det som i mestergruppen et bunkebrullyp, da "The A-Team" i form af Anders Jensen, Andrew Velarde og Albert Mechlenburg distancerede det resterende felt med en delt førsteplads til følge.

Basis 4 blev vundet af Bo Sørensen foran Leif Justesen og Per Andersen på en delt andenplads.

Basis 4: Leif (2-2), Bo (1) og Per (2-3) - Basis 5: Ruben (3-4), Elias (ratingpræmie), André (2) og Christian (1)

Basis 5 blev afviklet som en 10-mands Monradgruppe; her var Christian Ringmose i særklasse og med et stakit på 7/7 øges hurtigskakratingtallet med knap 300 ratingpoint! André Møller tog sig af andenpladsen, mens Mike Bahnsen og Ruben Jepsen delte tredjepladsen. Ratingpræmien (bedst under 1100) burde tilfalde Christian, men da Christian allerede har vundet en sikker førstepræmie tilfaldt ratingpræmien Elias Jacobsen.

Billeder fra Frem Julecup 2017 (billeder af Bo og Kristoffer)