Frem 4 vandt over Assens - korrigeret
Skrevet af Peter Fynbo
Lørdag, 20 Januar 2018 08:57

Mandag den 15. januar havde Frem 4 besøg af Assens Skakklub. Vi var ramt af afbud fordi to var syge, en var ude at rejse og en skulle til eksamen. Men heldigvis har vi en del reserver, så vi kunne stille fuldt hold. Det kunne Assens ikke, så Peter Kinggaard vandt uden kamp. Jonathan passede førstebrættet. Han angreb på dronningefløjen, og begge parter fik en fribonde, men Jonathans var bedst støttet af officererne, og den kostede hans modpart en officer - og så var den sag afgjort. Både Alfred og Willy spillede remis, Henrik vandt en dronning, og de sidste tre kampe blev til to gevinster og et enkelt tab.

Slutresultatet blev 6-2, og det betyder, at Frem 4 ligger på en tredjeplads efter det indledende grundspil.

Næste runde bliver mandag den 5. februar, hvor vi skal spille hjemme mod Tårnet 2 (og ikke som først skrevet i Svendborg).