Frem 3 presset i bund
Skrevet af Bo Sørensen
Onsdag, 17 Januar 2018 21:11

Frem 3 rendte desværre for anden gang i denne sæson ind i en ordenlig øretæve, da holdet mandag aften hjemme tog imod Nyborg. For god ordens skyld var Nyborg også kæmpe favoritter til at vinde, og de vandt så klart som 7-1, på papiret var vi kun favorit til vinde på 8.bræt, og det var også der, det ene point, som vi fik, kom i hus, da Markus vandt og stadig har maksimum point på holdet.

Frem 3 har gennem sæsonen kæmpet med store udskiftninger på holdet, og mandagens kamp var ingen undtagelse, således var der fire udskiftninger i forhold til sidste spillerunde. Der var bla. sæsondebut til Raidar. I skrivende stund ligger holdet til nedrykning, og der skal et mirakel til for at holdet holder sig oppe i Fynsserien nu.

Allerede nu ser det ud til store udskiftninger på holdet til næste kamp mod Odense Skakklub. Søren er stoppet, og vi må umiddelbart se bort fra både Albert og Christoffer til næste runde. Derfor går undertegnet efter en fast stamme til de sidste 3 kampe, som kommer til at kæmpe røven ud af bukserne i de sidste 3 runder, for at sikre at Frem 3 også er at finde i Fynsserien næste år!!

Albert argumenteret i øvrigt kraftigt før kampen for, at det var hans tur til at få slikposen, da nu havde vundet to kampe i streg, og da der ikke var nogen, som turde modsige ham, så fik han posen uden nogen former for protester fra andre.