DM i skoleskak 2017
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Lørdag, 25 November 2017 08:16

I weekenden 24.-26. november dystes der på Sydfyn om Danmarksmesterskaberne i skoleskak.

Fra Frem Skakklub deltog Peter og Leia (F-gruppen), Linus og Nicholas (E), Alf, Bastian, Elias og Jonathan Aagaard (D), Johan og Jonathan Roed (C), Jacob (B) samt Alexander og Markus (A). Peter, Leia og Johan repræsenterede deres egen skole ifm. DM.

At så stor en del af vore juniorer kvalificerede til DM er meget flot. Succesen fortsatte til DM, hvor fem fremmere fandt vej til podiet:

• Albert blev Danmarksmester i E-rækken!
  • Jonathan Roed Jacobsen blev en flot nummer 3 i C-rækken.
  • Jacob Foged blev nummer 3 i B-rækken.
  • Alexander blev Danmarksmester i A-gruppen(!), hvor Markus kunne høste frugterne af flere års effektiv træning, da det blev til en flot andenplads i samme række.

Foruden de ovenstående resultater var der desuden flere flotte præstationer og stævnet har helt sikkert givet en masse turneringserfaring, som de voksne medlemmer nok snart får at mærke :)

Fredag aften blev skoleskak-DM i lynskak afviklet. Her vandt Alexander med maksimum 9/9 foran Jacob med 6,5/9 i A+B-gruppen, som samlede 10 spillere.

Jacob og Alexander efter DM i lynskak (billede: Dansk Skoleskak)