Frem 4 vandt over Ullerslev
Skrevet af Peter Fynbo
Tirsdag, 14 November 2017 21:55

Mandag den 13. november spillede Frem 4 udekamp mod Ullerslev. Jonathan havde igen den vanskelige førsteplads og det blev remis efter en hård kamp i det parti, der blev sidst færdigt. Lillebror Elias spillede også remis, men i det parti, der blev først færdigt. Og Steen gav sønnerne det gode eksempel ved at vinde. Jakob og Willy tabte efter hårde kampe, og holdlederen holdt remis efter at have været på hælene i 40 træk. Alf vandt igen, han har maksimumpoints, det må han gerne fortsætte med. Og selv om Peter Kinggaard kom lidt for sent, stod han allerede efter en halv snes træk til gevinst (sagde han bagefter). At partiet så først blev vundet efter yderligere 30-40 træk, må skyldes, at Peter holder så meget af at spille skak, at han ikke kan nænne at afslutte et parti.

Slutresultatet blev 4½-3½ til Frem, et resultat, vi kan være tilfredse med.

Næste gang er allerede mandag den 20. november, hvor vi har hjemmekamp mod Sydøstfyn 3.