Frem Open 2018

Frem Open har i år 24 deltagere, som er placeret i 3 8-mandsgrupper. Se turneringssiden for stillingen og kommende runder. Datoerne for Frem Open kan findes via aktivitetskalenderen til højre.

Fynsmesterskabet 2018

Fynsmesterskabet havde deltagelse af fire Fremmere. Alexander blev bedste Fremmer og er stadig med i kampen om titlen, da det blev til en delt førsteplads med Per Sørensen fra Sydøstfyn. Begge spillere scorede 7 point over de 9 runder. Dysten om titlen og den forhøjede førstepræmie på 4000,- (sponsorer: FSU og Odense Rygklinik) afvikledes som en match over to partier 12. og 19. april i Læseforeningen. Da omkampen endte uafgjort forsættes omkampen via "golden goal" fra torsdag d. 26. april. Se mere på Læseforeningens hjemmeside. Fortsat held og lykke til Alexander!

Alexanders delte førsteplads gav ny spænding om ratingpræmien i ratinggruppe 1 (som Alexander ellers ville have vundet klart); Jan Kuntz og Tommy Knoth sikrede sig en part i en delt ratingpræmie med 5,5 point.

Erik Pedersen scorede ligeledes 5,5 point og sikrede sig en delt andenplads i ratingruppe 2.

Generalforsamling

Klubbens medlemmer indbydes hermed til årets generalforsamling, som afholdes mandag d. 7. maj kl. 19.00.
Dagsorden kan ses ved at klikke ind på artiklen.

Dagsorden:

2. Valg af referent
  3. Formandens beretning
  4. Regnskab - kassereren fremlægger revideret regnskab for 2017
  5. Fastsættelse af kontigent
  6. Indkomne forslag - skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen
  7. Valg
    a) Valg af kasserer for 2 år
    b) Valg af bestyrelsesmedlem for 2 år
    c) Valg af to suppleanter for 1 år
    d) Valg af revisor for 2 år
    e) Valg af revisorsuppleant for 1 år