Landspokalstævnet 2015
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Fredag, 22 Maj 2015 15:23

Pinsedag, søndag d. 24. maj, deltog Frem med 5 hold ved det traditionsrige Landspokalstævne for 4-mandshold i Svendborg.

I juniorrækken stillede vi med tre talentfulde hold:

Tobias Ilsøe (6/6 !), Alexander (4), Jacob C. (4) og Albert (5) var hele dagen med i kampen om guldet og med 19 point af 24 mulige sikrede de sig sejren foran SK1968 og Evans. Stort tillykke!

Jakob F. (1), Tobias A. (3), Elisabeth (3½) og Markus (3½) indledte stævnet med en hård match mod Frem 1, hvorefter holdet viste god moral ved at opnå over 50% i de resterende fem kampe.

Anders (2), Jonathan A. (3), Jonathan J. (2) og Bastian (4) opnåede ligeledes 11 point, hvor specielt den afsluttende sejr over Haderslev er værd at bemærke.

I Bredderækken var der gode forhåbninger til 'rating-favoritterne' Simon (3), Jess (3), Anton (3½) og Peter Morling (4½) (et ratingsnit på 1799,5). I en jævnbyrdig række skiftedes holdet til at sejre og blive besejret; dog var sejrene større end nederlagene og bronzemedaljer glippede desværre kun pga. korrektionen.

I Eliterækken opnåede eliteholdet med 13 point af 24 mulige en delt fjerdeplads sammen med Sydøstfyn. Undervejs blev det til Jwan (3), Kristoffer (3½), Per (4) og Tom (2½) til tre sejre og en uafgjort match ligesom de undervejs nåede forbi Live-brætterne af to omgange. (Den ene dog i første runde :) )

Læs desuden Niels Eriks uddybbende beretninger om Eliterækken og Frems juniortriumf.

Samtidigt spillede Sophus med i Sekt oder Selters i Bielefeld. Det lykkedes ikke Sophus at forsvare sidste års delte førsteplads, men med 5/7 blev det til en pæn ratinggevinst, hvorefter ratingtallet nu er 2094.

Billeder (af Niels Erik)

1. runde - Eliterækken: Frem mod Århus/Skolerne (1½-2½)

Bredderækken: Der kæmpes...

2. runde - Juniorrækken: Frem 1 - SK1968 1 (2-2)

2. runde - Juniorrækken: Frem 3 - Evans (0-4)

3. runde - Eliterækken: Frem - Evans (3½-½)

Bredderækken: Tæt på podiepladserne!

3. runde - Juniorrækken: Frem 1 - Skive (3-1)

4. runde - Juniorrækken: Frem 2 - Nr. Aaby Jr. (1½-2½)

5. runde - Eliterækken: Frem - Nordkalotten (½-3½)

5. runde - Bredderækken: Frem - SK1968 1 (1-3)

5. runde - Juniorrækken: Frem - Fredericia (3½-½)

6. runde - Eliterækken: Frem - Roskilde (2½-1½)

6. runde - Juniorrækken: Frem 1 - Springeren Kolding (4-0)

Tobias en af tre maksister i Juniorrækken

View over Elite- og Bredderækken.

Sophus med 5/7 i gruppe 2 i Bielefeld (foto: Sekt oder Selter)

Pinsedag, søndag d. 24. maj, deltager Frem med 5 hold ved det traditionsrige Landspokalstævne for 4-mandshold. Denne gang afvikles stævnet i Svendborg.

I Eliterækken stiller vi med et hold bestående af Jwan, Kristoffer, Per og Tom.

I Bredderækken (ratingsnit på maks. 1800) har Simon, Jess, Anton og Peter Morling kvalificeret sig.

I Juniorrækken møder vi som altid talstærkt frem - et tydeligt tegn på vore juniorers store skakglæde og talent! Holdene består af Tobias Ilsøe, Alexander, Jacob Christensen og Albert; Jakob Frederiksen, Tobias Aagaard, Elisabeth og Markus; samt Anders, Jonathan Aagaard, Søren, Jonathan Jacobsen og Bastian.

Held og lykke til samtlige hold!

Samtidigt med spiller Sophus med i Sekt oder Selters i Bielefeld, hvor han skal forsøge at forsvare sin delte sejr fra sidste år.

You have no rights to post comments