DM i skoleskak
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Fredag, 28 November 2014 08:04

I weekenden 28.-30. november afvikledes Danmarksmesterskaberne i skoleskak på Den Frie Lærerskole i Ollerup.

Fra klubben deltog Albert, Alexander Jakobsen, Jonathan, Markus Jakobsen, Elisabeth, Tobias Aagaard, Alexander Le Besq, Jacob, Sophus og Tobias Ilsøe.

Elisabeth blev undervejs interviewet af TV2-Fyn i et indslag om stævnet.

I gruppe F vandt Albert et flot mesterskab med 7½/8! I samme gruppe debuterede Alexander Jakobsen flot med 2 point!

foto: Dansk Skoleskak

I gruppe E blev Jonathan en flot nummer 10 (5/8), Elisabeth nr. 17 (4½) og Markus Jakobsen nr. 36 (2½).

I Gruppe D scorede Tobias Aagaard fornuftige 3½ point og blev nummer 23.

I gruppe C var vi 'uheldige' med korrektionsberegningen, da Sophus - efter parløb med Bjarke Hautop Kristensen hele vejen og indbyrdes remis - trods flotte 7 point af 8 mulige måtte nøjes med andenpladsen. Jacob blev en flot nummer 10 med 5 point foran Alexander, der med 4½ point sikrede sig 11. pladsen. Markus Maagaard scorede 3 point og en plads som nummer 27.

I gruppe A var vi atter uheldige med udfaldet af korrektionsberegningen, da Tobias Ilsøe med 6/8 endte på en delt 2. plads. Dog blev det lige præcist ikke til en plads på podiet.

You have no rights to post comments