Fynsmesterskabet 2014
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Mandag, 31 Marts 2014 15:35

Årets fynsmesterskab blev vundet af Morten Topholm med den fornemme score 6½/7, som var langt over forventet score. Som den eneste lykkedes det Morten at besejre vort førstebræt Mads i løbet af turneringen.

Mads endte på en sikker andenplads med 6/7, som var en smule over forventet score. At denne score ikke var nok til mindst en omkamp om titlen, var der nok ikke mange, som havde spået inden turneringsstart.

Af andre præmietagere skal naturligvis også nævnes Erik, som med flotte 5/7 sikrede sig en del tredjeplads foran ikke mindre end 14 mesterspillere. Flot, når man tænker på at Erik var ratingseedet nr. 20 og endte med en forventet score på 3,70.

Tommy scorede 4/7, men med to indledende nederlag var dette desværre under forventet score.

Johnny scorede 4½/7 og endte en smule over forventet score.

Jens endte på 2½/7 og et lille ratingtab.

Peter Kinggaard levede op til sin forventede score og endte ligeledes med 2½/7.

Willy scorede med 1½/7 under forventet score.

Læs mere på enten www.fsu-skak.dk eller www.lfskak.dk

Med én runde tilbage af Fynsmesterskabet er Mads som forsvarende mester stadig afhængig af hjælp for at gøre sig forhåbninger om et titelforsvar.

Morten Topholm, som slog Mads allerede i tredje runde, fører gruppen med 5½/6 og møder nok Gert Aagaard i sidste runde.

Mads sørgede selv for de bedste muligheder ved i 6. runde at besejre den mangedobbelte mester Carsten Bank Friis. Læs Niels Eriks beretning fra 6. runde.

Udover Mads deltager også Erik (4 point mod en forventet på 2,8), Johnny (3½ point mod en forv. på 3,39), Tommy (3 mod en forv. på 5,64), Jens (2½ mod en forv. på 2,21), Peter Kinggaard (2 mod en forv. på 2,16) og Willy (0/5 mod en forv. på 2,62). Rune Heidtmann måtte desværre forlade turneringen efter 2 runder.

Sidste runde spilles torsdag d. 3. april. Ses vi?

You have no rights to post comments