FynskSupportEl
Skrevet af Niels Henrik Sørensen
Torsdag, 12 Januar 2012 09:20

Husk at du kan støtte Frem via dit strømforbrug!

Frem er tilmeldt FynskSupportEl, som er en ”sponsor”-ordning hos Energi Fyn. Det betyder, at hvis du vælger at støtte netop vores klub, så giver Energi Fyn 2 øre pr. kWh, som du bruger.

Det er ikke noget, der bliver lagt oven i din pris.  Du bliver ”sponsor”, men Energi Fyn betaler. Det kan blive til mange penge, hvis der er mange som vælger at støtte os. Du kan støtte både som privat og erhvervsdrivende – forbruget må dog højst være 100.000 kWh om året. For at få FynskSupportEl, som dit el-produkt, skal du gå ind på www.fynsksupportel.dk og tilmelde dig, det er også her, at du skal vælge, hvilken klub du ønsker at støtte (Frem). Alle kan tilmelde sig – også selv om du ikke i dag får el fra Energi Fyn.
Du får din el på sædvanligvis, og vil ikke mærke forskel – det eneste du skal gøre er at vælge FynskSupportEl på
www.fynsksupportel.dk , hvor du også kan læse mere om ordningen.
Vil du hellere tilmelde dig på mere manuel vis, kan du få et tilmeldingsskema hos Niels Henrik.

Her er et eksempel på, hvad ordningen kan give Frem fra én "sponsor":
En familie i et almindeligt parcelhus bruger typisk 4000 kWh om året – er de tilmeldt FynskSupportEl giver det: 4000 X 0,02 kr. = 80 kr. årligt til Frem.

Støt op om denne mulighed for at hjælpe klubben økonomisk og spred gerne budskabet til familie, venner etc.

Du kan se hvem der støtter Frem gennem denne ordning via topmenuen "Frems Elvenner"