Politiken Cup 2011
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Lørdag, 30 Juli 2011 17:49

Mads Hansen, Michael Agermose og Johnny Holler deltog alle i dette års udgave af Politiken Cup som samlede 311 deltagere, hvoraf 32 partier kunne følges live. Turneringen startede lørdag d. 30. juli og sluttede efter 10 runder søndag d. 7. august.

Mads Hansen og Johnny Holler sluttede med hhv. 6 og 4 point efter de ti runder og et indbyrdes opgør, hvilket i begge tilfælde var under forventet score og værst gik det desværre for Johnny, der efter nederlaget til Mads i 8. runde var på forventet score, men to nederlag i de sidste runder kostede rating, men Mads endte tæt på status quo. Mon ikke de begge er tændte til at vinde noget tilbage i klubturneringen? (tilmelding kan nås for alle en uge endnu - se mere her på hjemmesiden)

Michael Agermose viste derimod flot spil og var sammen med Mads impliceret i det andet interne klubopgør i turneringen, som endte remis. 29 ratingpoint blev det til, og mest imponerende var sejren over 14-årige Rasmus Svane (2346) i en kongegambit, som var med i kampen om skønhedspræmien på ti bøger udlovet fra Quality Chess' forlag.

Se billeder og mere på turneringens hjemmeside eller på www.fsu-skak.dk

Michael Agermose under fredagens lynturnering