Spillested

   Ungdomshuset
   Nørregade 60 3. sal
   5000 Odense C

   (efter kl. 21 - brug dørklokken)

   OBS: Parkeringskælderen ved
            Skulkenborg lukker kl. 21

   Se parkeringsmuligheder her.

Frem Skakklub i billeder

Sponsorer

Frem Skakklubs sponsorer
Banner
Banner
Banner

Log på

Login for adgang til partidatabase og klubbladsarkiv.Kontakt webmaster Kristoffer for et login


Velkommen til Frem Skakklub
Per vandt senior-DM i Løgumkloster
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Tirsdag, 14 Februar 2017 17:38

Per Stentebjerg vandt lørdag sit andet senior-Danmarksmesterskab i 50+!

Per (vinder i 50+) flakeret af Peter Larsen (tv; nr. 3) og John Rødgaard (nr. 2) (foto: Poulsten Holm Grabow)

Titlen kom efter pointlighed (5,5/7) mellem Per, Peter Larsen og IM John Rødgaard. Efter eget udsagn var Per noget overrasket over, at han vandt korrektionsberegningen. Men alle resultater endte med at flaske sig i sidste runde, hvor bl.a. Ove Matras, som Per vandt over undervejs i turneringen, vandt sidste runde uden kamp.

Per i sidste runde mod Bjarne Light.

Læs mere om Pers bedrift på skak.dk samt se flere præmiebilleder.

 
Nordiske mesterskaber i skoleskak
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 19 Februar 2017 20:53

I weekenden 16.-19. februar deltog Sophus i de nordiske mesterskaber i skoleskak, der blev afholdt tæt på Oslo, Norge. Sophus startede flot med 3 point af 4 mulige mod stærk modstand. De sidste to runder gav desværre ikke flere point, hvorfor det blev til en samlet sjetteplads og et pointmæssigt resultatomkring forventet score. Det bør bemærkes at Sophus undervejs mødte den sluttelig top-4 i gruppe B.

Læs referater fra stævnet på Dansk Skoleskaks hjemmeside. Se desuden turneringssiden samt resultaterne.

Den danske delegation flankeret af Allan Stig Rasmussen, som hjalp med forberedelser og analyser.

 
Simon og Johnny til Århusmesterskabet
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Fredag, 17 Februar 2017 14:38

Århusmesterskaberne i skak afvikles i weekenden 17.-19. februar. I øverste gruppe (hvis man ser bort fra den "sideløbende" IM-turnering) deltager Simon, mens Johnny har fundet plads i gruppe 3. Følg turneringen via ChessHouses hjemmeside samt se resultatsiden.

 
Nyborg - Frem 3 - Sagaen om tudekiksene!
Skrevet af Markus Maagaard   
Torsdag, 09 Februar 2017 11:06

Den 6. februar kl 18:00 stillede Markus og Aske sammen Jess nede foran Ungdomshuset. Vi stod og betragte det begyndende snevejr, da Emil sluttede sig til gruppen. Da vi kun skulle være tre i hver bil, gik Aske Markus og Emil til Emils racer og begyndte at køre ud mod Nyborg. Naturligvis kom vi først.

Efter at området var blevet tjekket, og der var blevet sagt hej til modstanderne, ankom bil nr. 2. I denne, noget mindre sporty bil, var Jess, Anton og Peter. Jess havde en stor pose med sig, hvilket til at begynde med virkede lidt underligt. Men det blev opklaret kort efter, da Jacob var ankommet og holdmødet blev sat. (Vi manglede stadig Søren, men han kom beklageligt for sent.)

 
Divisionsskak 5 runde - David mod Goliat og lokalopgør
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Mandag, 30 Januar 2017 06:24

Søndag d. 29. januar drog Frem 1 mod lokalopgør i Nr. Aaby, mens Frem 2 skulle prøve kræfter med et at sæsonens store samtaleemner i divisionsturneringen, Team Xtracon Køge.

I Ungdomshuset var andetholdet på mere end overarbejde, da kandidaterne til Skakligaen (om et par år) Køge var på besøg. Med en forventet score på 0,32 (for hele holdet!) stod det hurtigt klart at dagen ville blive mere en oplevelse ved at møde stærke spillere end en resultatmæssigt fornøjelse.

Det lykkedes Peter Morling at sikre andetholdet endnu en holdkamp over forventet score, da det blev til remis mod Hans Dahl Pedersen (2131). Dermed blev slutresultatet 0,5-7,5.

På Nr. Aaby Skole var det kampen om at være øens bedst hold, som skulle afgøres. Dette lykkedes dog ikke at afgøre dette på dagen, da førsteholdet efter en off-day måtte rejse hjem med endnu et uafgjort resultat 4-4 i bagagen trods en forventet score på godt 5,5 point. Det blev en af de dage, som sættes på bagerste side i scrapbogen; dagens to nederlag kom endda efter afslag af remistilbud. Kampgejsten var dermed til stede, mens Caissa ikke tilsmilede førsteholdet på dagen.

 
Kvartfinale i den fynske pokalturnering
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Tirsdag, 24 Januar 2017 10:18

Mandag d. 23. januar var Frem Skakklub vært for kvartfinalen i den fynske pokalturnering. Her deltog Faaborg 1, Frem 1, Læseforeningen 1, Middelfart 1 og 2, Nr. Aaby 1 og Nyborg 1 samt Sydøstfyn.

Johnny og Tom mod Birger og Arne (foto: Bo)

Elias forestod lodtrækningen som gav følgende matcher: Sydøstfyn - Frem, Nyborg - Faaborg, LF - Middelfart 2 og Nr. Aaby - Middelfart 1.

Alle matcher var interessante og benyttede næsten al spilletiden. Da røgen lettede var resultatet fire sejre på 3-1 og videre i semifinalen er Frem, Faaborg, Læseforeningen og Nr. Aaby.

 
Elisabeth nu med 5,5 af 6 mulige point!!
Skrevet af Bo Sørensen   
Tirsdag, 07 Februar 2017 06:25

Frem 4 tog mandag aften imod et Ejby-hold, der kæmper for at komme op i Fynsserien. Og på papiret var Frem 4 en overkommelig modstander og et bump på vejen for Ejby.

Ejby drog dog også hjem med en sejr på 4½-3½, men Andrew fra Ejby var dog skuffet, da han havde regnet med en stor sejr på 7-1. Men Frem 4 har to juniorspillere på bræt 7 og 8, som gang på gang henter hele point hjem til Frem 4: Elisabeth har scoret 122 ratingpoint indtil videre med to runder igen; Jonathan er også godt med og har vundet 50 ratingpoint.

Holdkaptajnen, som desværre igen idag ikke kunne være med, gav debut til det nye medlem, Reidar Hansen, der fik en flot sejr over Joakim Gøhns. Alt andet lige en bedre indsat af holdet i dag end sidste rundes nederlag i Midtfyn.

 
Fynsmesterskaberne i skoleskak for hold (14. og 28. januar)
Skrevet af Yann og Kristoffer   
Søndag, 15 Januar 2017 19:20

Lørdag d. 28. januar spillede Frem Skoleskak med i holdskoleskak i Strib. Her skulle C- og B-holdet forsøge at følge op på den flotte indsats lørdag d. 14. januar (se nedenfor)!

I C-rækken stillede vi endnu en gang med Linus, Peter, Nicholas og Leia. Det blev til 19 point på dagen og 40 point samlet, hvilket gav en flot andenplads efter Verninge Skole (44 point) og foran blandt andre Nr. Aaby Skole (38,5 point).

I B-rækken kunne Bastian ikke deltage, da han i samme weekend spiller med i Bad Zwischenahn, som traditionen tro har deltagelse af en større dansk juniordelegation!

Albert agerede reserve, og det lykkedes Albert, Jonathan R, Elias og Johan at gøre rent bord med 20 ud af 20 mulige point!

Foruden de ovenstående nævnte deltog Alf ligeledes i stævnet. Alf spiller for Vestre Skole og scorede på førstebrættet 4 ud af 5 mulige point!

 
Holdskak uge 3
Skrevet af Bo, Markus og Kristoffer   
Tirsdag, 17 Januar 2017 10:42

Mandag d. 16. januar stod foruden 4. runde i Fynsserien på afslutningen af det indledende gruppespil i serie 1.

I serie 1, kreds 1 skulle Frem 5 se om de kunne drille Middelfart. Kampen endte 7-1, selvom de lykkedes Frem 5 at hente to sejre ved Willy og Peter Fynbo. Specielt Willys sejr over Thomas Thomsen (1717) er bemærkelsesværdig! Det endelige resultat på et point skyldes fejl i holdopstillingen.

I serie 1, kreds 2 måtte Frem 4 nøjes med et knebent nederlag på 3,5-4,5 mod Midtfyns Skakklub. Holdets topscorer er Elisabeth med 4,5 point af 5 mulige.

I Fynsserien tog Frem 3 hjemme mod Nr. Aaby. Frem 3 var på papiret svage favoritter og levede op til favoritværdigheden ved at vinde 5-3.

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kommende arrangementer

 

Se hele aktivitetskalenderen.

Se desuden skoleskakkalenderen.

Husker du ...? (tilfældig artikel)

Sekt oder Selters
I pinsen var Sophus igen en tur i Tyskland for at spille skak i fire dage. Det foregik i Bielefeldt, hvor man spillede alle mod alle i 8-mandsgrupper. Femten grupper blev det til. Der var det lidt specielle ved præmiefordelingen, at man kun belønnede gruppevinderen. Han eller hun kunne til gengæld vinde 222,22 euro og en flaske sekt. De øvrige fik en danskvand, og deraf turneringsnavnet. Med 5/7 vandt Sophus sin gruppe sammen med en tysker, der også havde 5 point. Så natten til tirsdag kom Sophus glad hjem med 111 euro og omkring 50 ratingpoint, så han nu skulle have rundet de 2000.
 
Linket til turneringen er{jcomments on}

 

Se turneringsskema...

Links

Banner
Banner
Banner
Banner

Hvem er online

Vi har 60 gæster online

Frems facebook-venner