Spillested

   Ungdomshuset
   Nørregade 60 3. sal
   5000 Odense C

   (efter kl. 21 - brug dørklokken)

   OBS: Parkeringskælderen ved
            Skulkenborg lukker kl. 21

   Se parkeringsmuligheder her.

Frem Skakklub i billeder

Sponsorer

Frem Skakklubs sponsorer
Banner
Banner
Banner

Log på

Login for adgang til partidatabase og klubbladsarkiv.Kontakt webmaster Kristoffer for et login


Velkommen til Frem Skakklub
Hvem har brug for tudekiks, når vi har slikposer? (Frem 4 imponerer)
Skrevet af Bo Sørensen   
Fredag, 03 Marts 2017 08:19

Frem 4 storsejrede ude mod Læseforeningen 4, og er nu lidt overraskende tilbage i toppen, kun et ½ point fra førstepladsen inden sidste runde. Kampen sluttede 6½-1½ til Frem 4. Jonathan havde en tabt stilling, men vandt på tid, med 1 time og 31 min tilbage af sin tid! Elisabeth vandt igen igen og har nu 6½ af 7 mulige point, hivlket giver en ratinggevinst, der nu imponerende er på over 130 point.

Over hele linien blev der kæmpet flot: Christoffer vandt, Raidar vandt, Tobias vandt, og holdlederen vandt et slutspil i tidnød, hvor der tilmed var nødvendigt at skifte ur, da det blev bemærket, at da jeg kom under under 2 min, så stoppede uret med at lægge tid til. Albert tabte i en ellers lige stilling grundet et fejltræk, og Henrik hentede en remis i sit parti.

Jeg bebudede inden sæsonen gik i gang, at jeg faktisk troede på, at vi kunne vinde serie 1, og de smalle nederlag mod nogen af favoritterne viser også, at vi sagtens har kunne være med. Vi er klar til gribe chancen, hvis den er der, men det kræver en sejr over Middelfart i sidste runde, som må anses for at være klare favoritter. Der blev i øvrigt delt slikposer ud efter fortjeneste før kampen startede, og de to heldige var Raidar og Elisabeth.

 
Der er forskel på folk - og forskel på tudekiks (nyt fra Frem 3)
Skrevet af Markus Maagaard   
Torsdag, 02 Marts 2017 21:51

Forud for kampen mellem Odense 1 og Frem 3, havde holdlederen givet to beskeder. Begge vigtige, selvom den ene klart overstrålede den anden. Først og fremmest vidste vi at der ville være tudekiks til holdslederen. For det andet var der gode chancer for at vi ville være et fuldt hold. Noget der ikke var set indtil da. Da alle var ankommet, blev der først delt tudekiks ud. Peter fik ordinere tudekiks, hvorimod Jess fik bornholmske rugkiks med chokolade. Dette er uacceptabelt, og af henhold til ligestilling, må undertegnet på holdets vegne bede bestyrelsen om at skride ind. Efter denne nedgørelse af de menige spillere på holdet, blev der også taget et holdbillede:

Boblerne, der var blevet indkøbt til arrangementet, faldt mildt talt i god jord hos 7/8 af holdet. 8. brættet der ikke er vant til den slags måtte dog hurtigt stå af. Herefter var vores modstandere ankommet og vi satte os til brætterne. Målet var blevet sat til 4 - 4 og en god aften. En af disse blev opnået.

 
Holdskak uge 9
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Tirsdag, 28 Februar 2017 12:36

Mandag d. 27. februar stod på dobbelt hjemmekamp i Ungdomshuset; Frem 3 mødte Odense 1, mens Frem 5 spillede mod Midtfyn, som Frem 4 tidligere på sæsonen tabte knebent til.

Frem 5 - Midtfyn (foto: Kristoffer)

Frem 5 leverede på aftenen en god og lovende præstation; holdet var endda tidligt foran 3-0 ved sejre til Jakob, Peter Fynbo og Bastian. De resterende stillinger fik dog ikke de ønskede udfald og specielt de to nederlag til brødrene Jonathan og Elias var ærgerlige. Godt kæmpet! Slutresultat blev 4-4 som var omkring forventet score. Mon så ikke Frem 5 lade fjerdeholdet høre for, at de måtte indkassere et nederlag mod samme hold?

Frem 3 i godt humør... (foto: Kristoffer)

Frem 3 kunne for første gang i sæsonen stille i stærkeste opstilling og uden afbud. Dette blev fejret allerede inden kampen og de sædvanlige tudekiks blev udleveret. Mon den tidligere fejring satte sine spor?; kampen mod Odense 1 endte i hvert fald med et knebent nederlag på 3,5-4,5.

 
6. runde af divisionsturneringen
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 26 Februar 2017 22:14

Søndag d. 26. februar bød på en dobbelt hjemmekamp i divisionsturneringen, da Frem 1 tog mod Frederiksberg og Frem 2 tog mod Nørrebro.

Tobias og Tom i aktion (foto: Alexander Le Besq)

 
Nordiske mesterskaber i skoleskak
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 19 Februar 2017 20:53

I weekenden 16.-19. februar deltog Sophus i de nordiske mesterskaber i skoleskak, der blev afholdt tæt på Oslo, Norge. Sophus startede flot med 3 point af 4 mulige mod stærk modstand. De sidste to runder gav desværre ikke flere point, hvorfor det blev til en samlet sjetteplads og et pointmæssigt resultatomkring forventet score. Det bør bemærkes at Sophus undervejs mødte den sluttelig top-4 i gruppe B.

Læs referater fra stævnet på Dansk Skoleskaks hjemmeside. Se desuden turneringssiden samt resultaterne.

Den danske delegation flankeret af Allan Stig Rasmussen, som hjalp med forberedelser og analyser.

 
Nyborg - Frem 3 - Sagaen om tudekiksene!
Skrevet af Markus Maagaard   
Torsdag, 09 Februar 2017 11:06

Den 6. februar kl 18:00 stillede Markus og Aske sammen Jess nede foran Ungdomshuset. Vi stod og betragte det begyndende snevejr, da Emil sluttede sig til gruppen. Da vi kun skulle være tre i hver bil, gik Aske Markus og Emil til Emils racer og begyndte at køre ud mod Nyborg. Naturligvis kom vi først.

Efter at området var blevet tjekket, og der var blevet sagt hej til modstanderne, ankom bil nr. 2. I denne, noget mindre sporty bil, var Jess, Anton og Peter. Jess havde en stor pose med sig, hvilket til at begynde med virkede lidt underligt. Men det blev opklaret kort efter, da Jacob var ankommet og holdmødet blev sat. (Vi manglede stadig Søren, men han kom beklageligt for sent.)

 
Per vandt senior-DM i Løgumkloster
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Tirsdag, 14 Februar 2017 17:38

Per Stentebjerg vandt lørdag sit andet senior-Danmarksmesterskab i 50+!

Per (vinder i 50+) flakeret af Peter Larsen (tv; nr. 3) og John Rødgaard (nr. 2) (foto: Poulsten Holm Grabow)

Titlen kom efter pointlighed (5,5/7) mellem Per, Peter Larsen og IM John Rødgaard. Efter eget udsagn var Per noget overrasket over, at han vandt korrektionsberegningen. Men alle resultater endte med at flaske sig i sidste runde, hvor bl.a. Ove Matras, som Per vandt over undervejs i turneringen, vandt sidste runde uden kamp.

Per i sidste runde mod Bjarne Light.

Læs mere om Pers bedrift på skak.dk samt se flere præmiebilleder.

 
Simon og Johnny til Århusmesterskabet
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Fredag, 17 Februar 2017 14:38

Århusmesterskaberne i skak afvikles i weekenden 17.-19. februar. I øverste gruppe (hvis man ser bort fra den "sideløbende" IM-turnering) deltager Simon, mens Johnny har fundet plads i gruppe 3. Følg turneringen via ChessHouses hjemmeside samt se resultatsiden.

 
Elisabeth nu med 5,5 af 6 mulige point!!
Skrevet af Bo Sørensen   
Tirsdag, 07 Februar 2017 06:25

Frem 4 tog mandag aften imod et Ejby-hold, der kæmper for at komme op i Fynsserien. Og på papiret var Frem 4 en overkommelig modstander og et bump på vejen for Ejby.

Ejby drog dog også hjem med en sejr på 4½-3½, men Andrew fra Ejby var dog skuffet, da han havde regnet med en stor sejr på 7-1. Men Frem 4 har to juniorspillere på bræt 7 og 8, som gang på gang henter hele point hjem til Frem 4: Elisabeth har scoret 122 ratingpoint indtil videre med to runder igen; Jonathan er også godt med og har vundet 50 ratingpoint.

Holdkaptajnen, som desværre igen idag ikke kunne være med, gav debut til det nye medlem, Reidar Hansen, der fik en flot sejr over Joakim Gøhns. Alt andet lige en bedre indsat af holdet i dag end sidste rundes nederlag i Midtfyn.

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kommende arrangementer

 

Se hele aktivitetskalenderen.

Se desuden skoleskakkalenderen.

Husker du ...? (tilfældig artikel)

Juniorweekend

I weekenden 22.-23. marts afholdt Mads og Kristoffer en juniorweekend for klubbens ældste juniorer.

Med skak, fodbold, filmaften og en stor portion hygge blev weekenden en både lærerig og sjov weekend. 

Med til træningen var Simon, Jakob, Anders, Tobias, Emma, Alexander, Sophus og Jacob samt Rasmus Thøgersen fra Skive.

et par enkelte billeder fra træningen...

Links

Banner
Banner
Banner
Banner

Hvem er online

Vi har 40 gæster online

Frems facebook-venner