Spillested

   Ungdomshuset
   Nørregade 60 3. sal
   5000 Odense C

   (efter kl. 21 - brug dørklokken)

   OBS: Parkeringskælderen ved
            Skulkenborg lukker kl. 21

   Se parkeringsmuligheder her.

Frem Skakklub i billeder

Sponsorer

Frem Skakklubs sponsorer
Banner
Banner
Banner

Log på

Login for adgang til partidatabase og klubbladsarkiv.Kontakt webmaster Kristoffer for et login


Velkommen til Frem Skakklub
Holdskak uge 49
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Tirsdag, 06 December 2016 08:15

Mandag d. 5. december var der dobbeltopgør mellem Tårnet og Frem.

Frem 3 drog til Svendborg, hvor det blev til et nederlag på 2-6, som var minimalt under forventet score.

Samtidigt blev det hjemme i Ungdomshuset til et knebent nederlag på 3½-4½ for Frem 4 mod Tårnet 2.

Torsdag d. 8. december drog Frem 5 afsted mod Bolbro, hvor Læseforeningen 4 ventede. Kampen endte med et nederlag på 2-6. Læs Jakobs referat her.

Søndag d. 11. december spillede både første- og andetholdet igen over evne, da førsteholdet klarede 4-4 mod Øbro i 1. division, gruppe 1 og andetholdet vandt 5-3 over Læseforeningen i 2. division, gruppe 2. Begge kampe blev spillet i Ungdomshuset. Efter de tre første divisionsrunder er første- og andetholdet samlet hele 8,9 point over forventet score!

 
El Clásico - nu i Odense
Skrevet af Jakob Frederiksen   
Lørdag, 10 December 2016 11:10

Torsdag d. 8. december skulle Frem 5 have udekamp mod Læseforeningen 4. En kamp, som holdlederen gerne så holdet vinde, da Læseforeningen er lidt ligesom den ene af de to spanske klubber, og Frem den anden (tør ikke navngive hvilken af de to klubber Frem er, da jeg ved begge valg kommer til at skabe diskussion blandt klubmedlemmerne). Inden kampen havde holdlederen således været på ferie-træningslejr i det spanske ugen før.

 
Referat fra Tårnet 1 - Frem 3
Skrevet af Markus Maagaard   
Tirsdag, 06 December 2016 19:06

D. 5/12 klokken lidt i 19:00 mødte Frem 3 op på Skakklubben Tårnets dørtrin. På dørtrinnet kom der en noget anderledes peptalk fra holdlederen. Først og fremmest var der en marcipangris til Søren grundet den flotte sejr fra sidst. Som eneste taber måtte Thor tage imod den obligatoriske pakke med tudekiks. Hele holdet (også Thor) fik derudover også marcipanbrød.

 
Pokalturneringen 2016 - 2. runde
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Tirsdag, 29 November 2016 14:14

Mandag d. 28. november var der - foruden klubturnering i Ungdomshuset - pokalturnering i Nyborg. Her deltog Frem 1, Frem 2 og Frem 3.

Ved lodtrækningen blev det hurtigt tydeligt, at Frem 2 og Frem 3 ville have svært ved at kvalificere sig til kvartfinalerne i Frems lokaler 23. januar, da de trak hhv. Læseforeningen 1 og Nr. Aaby 1. Frem 1 skulle spille mod FSU.

 
Fremmer delte førstepladsen i Læseforeningens Åbne Klubmesterskab 2016
Skrevet af Jes Danielsen   
Fredag, 25 November 2016 21:56

I Læseforeningens Åbne Klubmesterskab 2016 delte Johnny Meier Harboe Frem førstepladsen sammen med Lars Munk Jensen LF begge 7 point. På en 3. plads kom Ken Lentz Rasmusen LF med 6 point. Frems klubmester Erik Pedersen havde en lidt skidt turnering og sluttede sidst i mestergruppen med kun ½ point.

I basisgruppe 1 vandt Jacob Agerskov Buur LF som også spiller med i Frems Klubmesterskab 2016 med 7½ point, Peter Morling Frem fik en fornem delt andenplads sammen med Kris Klausen LF begge 6½ point.

I basisgruppe 2. vandt Jes Danielsen Frem og LF med 7½ point..nr 2 i gruppen blev Anders Sørensen LF (Niels Henrik Sørensens bror) med 6½ point.

I basisgruppe 3 vandt Sune Zimmermann LF med 8 point! Willy Hansen Frem spillede en fornuftig turnering, og vandt bl.a. over en af favoritterne i gruppen Klaus Skadegaard Odense skakklub og fik en 5 plads med 5½ point.

 
Læseforeningens Åbne Klubmesterskab
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Torsdag, 24 November 2016 11:11

Torsdag d. 24. november afvikles niende og sidste runde i Læseforeningens klubturnering 2016; og det er med flere Fremmere med i kampen om gode podieplaceringer.

I Mestergruppen deltager Erik og Johnny Harboe. Inden sidste runde ligger Johnny på en delt førsteplads med 6,5 point sammen med Lars Munk Jensen. De to mødes i en direkte finale!

I Basis 1 deltager Peter Morling. Peter har allerede med 5,5 point samlet halvandet point mere end sin forventede score. Peter ligger inden sidste runde på en udelt tredjeplads.

I Basis 2 er Frem repræesenteret ved Jes Danielsen, som er medlem i både Læseforeningen og Frem. Jes fører inden sidste runde gruppen med 6,5 point og har et helt point ned til andenpladsen!

I Basis 3 deltager Willy, som ligger omkring sin forventede score efter 4,5 point i de første 8 runder.

 
Magnus forsvarede atter sin VM-titel!
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Torsdag, 01 December 2016 19:10

Med en sejr på 3-1 i hurtigskakomkampen kunne Magnus Carlsen fejre sin 26 års-fødselsdag med endnu en VM-titel. Den tredje i koordineret skak.

Se blandet hvordan DR Nyhederne dækkede begivenheden dagen efter.

 

 
DM i skoleskak 2016
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Tirsdag, 22 November 2016 10:40

I weekenden 26.-27. november afvikledes Danmarksmesterskaber i skoleskak på den Frie Lærerskole i Ollerup tæt på Svendborg.

Fra Frem deltog følgende: Linus og Peter Holst (F-gruppen); Albert, Alf og Elias Roed (E-gruppen); Elisabeth, Jonathan Aagaard, Jonathan Roed og Bastian samt Johan Holst (D-gruppen); Alexander, Jacob, Markus og Sophus (B-gruppen).

TV2-Fyn var forbi arrangementet lørdag. Læs og se mere her.

 
DR2 Dokumania: Magnus
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Torsdag, 24 November 2016 14:30

Fredag d. 25. november kl. 18.30-20.00 vil det være muligt at se den nyeste dokumentar om Magnus Carlsen i Studenterhuset - ganske gratis!

Se mere om arrangementet her eller på Frems Facebook-tråd. Ses vi?

 
Frem 4 overraskede igen mod Årslev
Skrevet af Henrik Hansen   
Onsdag, 23 November 2016 16:21

Frem 4 mødte Årslev og var med en forventet score på 3,1-4,9 på en hård prøve mod Årslev.

Anton mødte på 1. brættet en mesterspiller, men Anton havde forberedt sig (vist for første gang i år), så han troede på en overraskelse. Modstanderen spillede alligevel en anden variant, så forberedelsen var spildt, og Anton valgte at spille London-systemet. Modstanderen var uforsigtig, da han ville nedbryde Antons stilling, så Anton slog kontra og vandt.

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kommende arrangementer

 

Se hele aktivitetskalenderen.

Se desuden skoleskakkalenderen.

Husker du ...? (tilfældig artikel)

Hjemmesiden tilbage på sporet

Efter problemer med at tilgå hjemmesidens administrationsside efter et hackerangreb, er hjemmesiden nu atter tilbage på nyhedsbeatet. 

Siden sidst har klubben afviklet klubmesterskab i hurtigskak samt indledt selve klubmesterskabet. Begge arrangementer har dog savnet opbakning fra medlemmerne.

Klubmestre i hurtigskak blev Kristoffer (mester) og Jens (basis), der i finalerne på de nye livebrætter besejrede hhv. Jonas og Aske. Begge finaler endte 1,5-0,5 eftersejr i det første parti.

Klubturneringen har tilslutning af 16 spillere, hvor det bliver spændende at følge det nye initiativ med Frem 1300 hvor flere af Yanns juniorer stifter sin første erfaring med ratet turneringsskak.{jcomments on}

Næste store begivenhed på kalenderen bliver Odensemesterskabet, som vi håber I alle vil kigge forbi til og dermed hjælpe til en god social oplevelse for alle, der atter kan putte Odense på skaklandkortet. Vi har den ære at byde bl.a. GM Allan Stig velkommen til turneringen, som dermed bliver det første stormestervisit til denne turnering! Dermed ser øverste gruppe meget spændende ud ligesom resten af tilmeldingslisten er garant for en hyggelig weekend med masser af god skak - der er stadig plads til din tilmelding til denne hyggelige weekendturnering!

Links

Banner
Banner
Banner
Banner

Hvem er online

Vi har 285 gæster online

Frems facebook-venner